Gelukkige vrouw
Yellow Brand
Worden wie je in wezen al bent

Om een Yellow Brand te worden, begin je bij het absolute begin. 

Met een blik naar binnen. 

Om contact te maken met de ziel van je Brand, je Story. Door te vertellen, krijg je meer zicht op je professionele, persoonlijke en bezielde verhaal. Hiermee zet je een enorm belangrijke stap. Voor jezelf en de impact die je gaat maken. 

Yellow Brandings-sessie 

Om je Brand Story helder te krijgen, starten we met een Yellow brandings-sessie. Jij bent daarin het professionele middelpunt en met aandacht en gerichte vragen komen we in contact met jouw creatieve DNA. Dat zijn (soms verborgen) verhalen die ideaal zijn om te verbinden aan je professie. Ze maken je Brand echt. Tastbaar. En kristalhelder. 

Stap 2: Brand Aanbod 

Aanbod is het compleet maken van je Yellow Brand. 

Hoe wil jij leven? 

Hoeveel uren werk jij daarin? Welk aanbod maakt van jou een Innernemer die vanuit overgave en openheid de beste resultaten boekt? 

Uit je Brand Story zijn de kaders al zichtbaar geworden van een sterk, uniek aanbod. Dit aanbod wordt in deze stap tot in detail uitgewerkt. Je ontvangt drie basis-diensten (pagina’s), direct inzetbaar en met tarieven die je op de lange termijn dienen.

Stap 3: Brand Design 

 

Hier wordt je Brand Story tot volle expressie gebracht met een bezield design. Hier gaat je brand ademen. 

Je logo en website worden ontworpen na een scherpe briefing van mij aan het design-team en ik zal je adviseren waar nodig. Je zult je levendige kern bevestigd zien en voelen dat je jezelf neerzet.