Het yellow brand traject 

Om een Yellow brand te worden, begin je bij het absolute begin. 

Met een blik naar binnen. 

Om contact te maken met de ziel van je Brand, je verhaal. Je (meer) bewust worden van je professionele en bezielde verhaal is een enorme stap. Voor jezelf en de impact die je maakt.  

Brandstorytelling  

Ik maak bij het schrijven en 'branden' gebruik van de universele kracht van het verhaal, door inhoud te koppelen aan context en emotie. 

Wat wil je, wie ben je en wat voel je als je werkt, vormen je Brandstory. Dit is het hart van je personal brand en dé reden waarom je ideale klant alleen met jou wil werken. Het is bewezen dat storytelling in staat is de conversie (moment waarop een lezer overgaat tot actie) te verhogen met maar liefst 50%. 

1) Vertellen

In deze fase zal je Brand story helder worden. Je zult de kracht voelen van het 'ownen' van je verhaal.

Na een Wat is mijn bezielde brandstory-sessie, schrijf ik een stralende brand story I, die jij direct kunt inzetten op je website, social media en Linked In. 

2) Voelen 

Brand story II is het volledig maken van je Brand story, door je aanbod in lijn te brengen met je werk -en leefverlangen. Hoe wil jij leven? 

En hoeveel uren werk jij daarin? Welk aanbod maakt van jou een bezielde professional die kan blijven stralen? 

Brand story II zijn alle webpagina's van je website. Een goeie tweede stap in het creëren van eenheid in je communicatie. En de stap waarmee jij op diverse niveaus contact maakt met je ideale klanten. 

3) Stralen 

De laatste stap van het Yellow brand traject is Stralen. Hier wordt je brand story tot volle expressie gebracht met een bezield design. Hier gaat je brand ademen. 

Je logo en website worden ontworpen na een scherpe briefing van mij aan het design-team en ik zal je adviseren waar nodig. Je zult je levendige kern bevestigd zien en voelen dat je jezelf neerzet. 

Contact

Jitske van Oosterom

Bijdorplaan 157 

2015 CJ Haarlem

 

info@yellowinc.nl

 

Mobiel: 06-178 12 192

KvK: 56980140

BTW: NL177858771B01

IBAN: NL39 KNAB 0741 2163 61

 

 
.