Yellow Brand-traject

Om een Yellow Brand te worden, begin je bij het absolute begin. 

Met een blik naar binnen. 

Om contact te maken met de ziel van je Brand, je verhaal. Door te vertellen, krijg je meer zicht op je professionele én persoonlijke verhaal. Hiermee zet je een enorm belangrijke stap.Voor jezelf en de impact die je gaat maken. 

Brand Story - Identiteit

Met veel gevoel voor storytelling en marketingcommunicatie filter ik de verhalen die je Brand tot leven wekken.

Die verbeelden wie je bent, wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat bent gaan doen.

Deze elementen zijn de basis voor een voelbare Brand Story - Over mij.   

Door een Wat is mijn échte Brand Story?-sessie te doen, kan je professsie zich verbinden met je persoonlijkheid. Zo maak je verbinding op een effectiever niveau. 

Onderzoek heeft uitgewezen dat de 'Over Mij-pagina' als eerste wordt aangeklikt. Daar beginnen we dus ook mee. Daarnaast kun je 'm gelijk inzetten als professionele bio op social media en Linked In. 

Brand Story - Aanbod

Brand Story II is het volledig maken van je Brand Story, door je aanbod in lijn te brengen met je werk -en leefverlangen. Hoe wil jij leven? 

En hoeveel uren werk jij daarin? Welk aanbod maakt van jou een bezielde professional die kan blijven stralen? 

Brand story II zijn alle andere webpagina's van je website. Een goeie tweede stap in het creëren van eenheid in je communicatie. En de stap waarmee jij op diverse niveaus contact maakt met je ideale klanten. 

Brand Design 

De laatste stap van het Yellow Brand- traject is Stralen. Hier wordt je Brand Story tot volle expressie gebracht met een bezield design. Hier gaat je brand ademen. 

Je logo en website worden ontworpen na een scherpe briefing van mij aan het design-team en ik zal je adviseren waar nodig. Je zult je levendige kern bevestigd zien en voelen dat je jezelf neerzet. 

Contact

Jitske van Oosterom

Bijdorplaan 157 

2015 CJ Haarlem

 

info@yellowinc.nl

 

Mobiel: 06-178 12 192

KvK: 56980140

BTW: NL177858771B01

IBAN: NL39 KNAB 0741 2163 61

 

 

.