Yellow Brand-traject

Om een Yellow Brand te worden, begin je bij het absolute begin. 

Met een blik naar binnen. 

Om contact te maken met de ziel van je Brand, je verhaal. Door te vertellen, krijg je meer zicht op je professionele én persoonlijke verhaal. Hiermee zet je een enorm belangrijke stap.Voor jezelf en de impact die je gaat maken. 

1) Vertel

De eerste fase is vertellen. 

Dat lijkt bespottelijk simpel. Maar vertellen aan iemand die echt luistert, brengt je in contact met de kern van je Yellow Brand. 

Vanuit mijn expertise in Storytelling en marketingcommunicatie, ga ik samen met jou op zoek naar verhalen die verbeelden wie je bent, wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat bent gaan doen. Deze elementen samen vormen een ijzersterke Brand Story I.  

Na een gratis Brand me, write now-sessie, schrijf ik naar wens je Brand story I (Over mij-pagina), die je direct kunt inzetten op je website, social media en Linked In. 

2) Voel

Brand Story II is het volledig maken van je Brand Story, door je aanbod in lijn te brengen met je werk -en leefverlangen. Hoe wil jij leven? 

En hoeveel uren werk jij daarin? Welk aanbod maakt van jou een bezielde professional die kan blijven stralen? 

Brand story II zijn alle andere webpagina's van je website. Een goeie tweede stap in het creëren van eenheid in je communicatie. En de stap waarmee jij op diverse niveaus contact maakt met je ideale klanten. 

3) Straal 

De laatste stap van het Yellow Brand- traject is Stralen. Hier wordt je Brand Story tot volle expressie gebracht met een bezield design. Hier gaat je brand ademen. 

Je logo en website worden ontworpen na een scherpe briefing van mij aan het design-team en ik zal je adviseren waar nodig. Je zult je levendige kern bevestigd zien en voelen dat je jezelf neerzet. 

Contact

Jitske van Oosterom

Bijdorplaan 157 

2015 CJ Haarlem

 

info@yellowinc.nl

 

Mobiel: 06-178 12 192

KvK: 56980140

BTW: NL177858771B01

IBAN: NL39 KNAB 0741 2163 61

 

 

.